Over ons:

 

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht op de door hun uitgeoefende rechtsgebieden. Samen bieden wij onze cliënten oplossingen op diverse rechtsgebieden waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.
Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Lukt dat niet dan worden procedures niet geschuwd om te proberen toch succesvol te zijn.

Niet alleen op de deskundigheid van onze advocaten kunt u vertrouwen maar ook op de goede ondersteuning van onze secretaresse, mevrouw Knapen, die u graag te woord staat en helpt.

 

secretaresse julicher-meijer.nl

secretaresse Julicher-meijer

Klachtenregeling:

Indien u toch onverhoopt een klacht heeft over een van de advocaten dan dient u eerst gebruik te maken van de klachtenregeling van ons kantoor. Deze treft u onderstaand aan.
klachtenregeling

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher

Rob is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak. Hij werkt voor particulieren en ondernemingen en is goed in het analyseren van problemen en het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen. De vakgebieden civiel recht (overeenkomstenrecht, letselschaderecht, burenrecht), strafrecht en personen en familierecht) hebben zijn aandacht.

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist arbeidsrecht:

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) Jeroen is werkzaam in de algemene- en ondernemingsgerichte rechtspraktijk waarbij zijn specialisme ligt op het gebied van het arbeidsrecht en het ontslagrecht. Door het volgen van een specialistenopleiding is Jeroen lid geworden van de specialistenvereniging VAAN.

Erkenningen:

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties en specialistenverenigingen zoals:
  • High trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR)
  • Vereniging Handelsrecht.
 

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070. U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
Nu wij als High Trust kantoor werken, kunnen wij toevoegingen binnen ......Lees meer