Over ons:

 

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht op de door hun uitgeoefende rechtsgebieden. Samen bieden wij onze cliënten oplossingen op diverse rechtsgebieden waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.
Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Lukt dat niet dan worden procedures niet geschuwd om te proberen toch succesvol te zijn.

Niet alleen op de deskundigheid van onze advocaten kunt u vertrouwen maar ook op de goede ondersteuning van onze secretaresse, mevrouw Knapen, die u graag te woord staat en helpt.

 

secretaresse julicher-meijer.nl

secretaresse Julicher-meijer

Klachtenregeling:

Indien u toch onverhoopt een klacht heeft over een van de advocaten dan dient u eerst gebruik te maken van de klachtenregeling van ons kantoor. Deze treft u onderstaand aan.
klachtenregeling

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher

Mr. Rob Julicher is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak.
Hij is geïnteresseerd in zijn cliënten, goed in het analyseren van de problemen die hem voorgelegd worden en in het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen.
Sinds 1994 is hij werkzaam in de advocatuur en heeft in die tijd een algemene [...]

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist arbeidsrecht; Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Mr. Jeroen Meijer is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur. Jeroen heeft in het verleden gedurende een jaar als arbeidsrechtjurist gewerkt bij een rechtsbijstandverzekeraar. Binnen Julicher & Meijer is Jeroen werkzaam in de algemene- en ondernemingsgerichte rechtspraktijk waarbij zijn specialisme ligt op het gebied van het arbeidsrecht. Onlangs heeft Jeroen een opleiding gevolgd op het gebied van [...]
Mr. Daniëlle Strijbosch, personenrecht, familierecht, echtscheidingen, alimentatie en omgang. Julicher & Meijer Venray

Mr. D. (Daniëlle) Strijbosch

Mr. Daniëlle Strijbosch is sinds 2005 werkzaam in de advocatuur en is sedert begin 2014 werkzaam bij ons kantoor. Daniëlle richt zich binnen ons kantoor met name op het gebied van het personen- en familierecht:
  • echtscheidingen
  • wijziging alimentatie
  • wijziging omgangsregeling
  • ondertoezichtstellingen
  • uitkeringsrecht.

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070.U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
Nu wij als High Trust kantoor werken, kunnen wij toevoegingen binnen zeer [...]