De arbeidsrechtadvocaat voor Venray en omgeving

Gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat in Venray. Lid van de specialistenvereniging: Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Uw aanspreekpunt voor ontslagrecht, concurrentiebedingen, relatiebedingen enz. Bel ons voor een eerste (spreekuur)gesprek (zie ook onze gespecialiseerde website www.arbeidsrechtspecialisten.nl).

Wordt u ontslagen? Gaat u iemand ontslaan?

- Heeft u een concurrentiebeding? Gaat u iemand aan een concurrentiebeding houden?
- Betaalt de werkgever uw loon / salaris niet? Wilt u iemand het loon inhouden?
Allemaal vragen die bij een arbeidsovereenkomst spelen.

Het arbeidsrecht is een zeer uitgebreid rechtsgebied waarin wij als advocaten / juristen vele jaren een uitgebreide kennis en ervaring hebben opgedaan. Wij treden daarbij op voor werkgevers en werknemers in Venray en omgeving.

Het arbeidsrecht omvat naast het ontslagrecht ook vragen omtrent concurrentiebedingen (ja die zijn in beginsel geldig), geheimhoudingsbedingen, relatiebedingen, vorderingen tot doorbetaling van loon, vorderingen van achterstallig loon, vragen omtrent een sociaal plan, werkgerelateerde ongevallen en feitelijk alle vragen met betrekking tot problemen die kunnen ontstaan tussen werkgever en werknemer.

Bij ontslagen kunnen wij denken aan ontslag op staande voet, ontslag via het UWV WERKbedrijf (voorheen CWI en daarvoor arbeidsbureau), ontslag via de kantonrechter en ontslag als gevolg van het faillissement van de werkgever.

In al die gevallen is het de vraag of en hoe een vergoeding gekregen kan worden, hoe dat bereikt kan worden en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Wij helpen u graag zeker als u in Venray en omgeving woont doch ook buiten Venray, bijvoorbeeld in Boxmeer, Horst, Venlo, Deurne en Helmond. Neem daartoe contact op via ons telefoonnummer: 0478 - 52 10 70 of via het contactformulier hiernaast.

Rechtsbijstandverzekering?

Wij kunnen u op kosten van uw rechtsbijstandsverzekeraar bijstaan. Niet alleen bij ontslagen bij de kantonrechter, doch ook bij ontslagen via het UWV WERKbedrijf.

Lees meer over arbeidsrecht te Venray:

Onze gespecialiseerde website is: www.arbeidsrechtspecialisten.nl

Contact opnemen