Uw letselschade advocaat te Uden, voor persoonlijke en professionele Rechtsbijstand:

Ik neem uw zorgen uit handen, ook bij letselschades te Uden. Dit doe ik door goede rechtsbijstand te verlenen, door tijdige voorschotten op de schadevergoeding te vragen en door u te begeleiden in dit emotioneel zware en langdurige proces waarbij de verzekeringsmaatschappij vaak misbruik van u maakt. 

Letselschade te Uden:

Bent u bang met de schade te blijven zitten?
Het is mijn taak als uw letselschade advocaat dat te voorkomen. Heeft u dus een ongeval met letselschade gehad? Woont u in Uden of in de omgeving van Uden? Heeft u een letselschade advocaat nodig? Schakel ons advocatenkantoor dan in voor juridische hulp.
Wij zijn gevestigd in de omgeving van Uden, bezoeken u thuis, en kunnen u goed en deskundig helpen.
Juist doordat ik zelf een whiplash als gevolg van een ongeval heb gehad begrijp ik wat u doormaakt en kan ik mij in uw situatie verplaatsen. Ik begrijp uw onzekerheden, uw vragen omtrent de toekomst, of u weer alles kunt zoals u dat voor het ongeval kon en uw vragen over de schades.

Kosten rechtsbijstand advocaat Uden. Gratis rechtshulp:

Belangrijk voor u is de vraag naar de kosten die wij maken om u bij te staan in uw gevecht tegen de verzekeringsmaatschappij. Er wordt door letselschadebehandelaars dikwijls gezegd dat ze gratis werken. Dat is niet juist. Wat wel het geval is, is dat de kosten gedragen worden door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. Vaak betalen die alle kosten. Meestal dus zult u zelf geen kosten hebben aan de behandeling en in die zin is dit "gratis". Wij bespreken dit met u.

Ontstaan Letselschade:

Letselschades ontstaan door ongevallen zoals bijvoorbeeld een verkeersongeval / aanrijding tussen fiets, auto of vrachtwagen, een bedrijfsongeval of arbeidsongeval waarbij de val van steiger, dak of ladder berucht is, door het gebruik van gevaarlijke stoffen, door defecte apparaten, mishandeling, dieren (hondenbeet en val van paard bij manege) enz.
Op ons kantoor behandel ik al jaren de diverse schadeclaims van onze cliënten zowel uit Uden alsook de verre omgeving. Neem dan ook voor vragen of voor het maken van een afspraak voor het gratis spreekuur, vrijblijvend, contact op met ons kantoor op het telefoonnummer: 0478 - 521070.

Gevolgen van letselschade Uden:

De gevolgen van letselschades zijn altijd ernstig voor u als ongevalsslachtoffer, ongeacht hoe groot de schade (feitelijk gezien) ook moge zijn. Dit is anders voor de veroorzaker van de schade. Deze dader kan zich meestal beroepen op een verzekeringsmaatschappij, zodat voor hem de schade meestal meevalt. Dat geldt ook voor bedrijven waar een bedrijfsongeval plaatsvindt. Ook deze hebben een verzekering waardoor er geen reden is om de werkgever niet aansprakelijk te stellen voor het bedrijfsongeval / arbeidsongeval.

De kosten van juridische bijstand komen voor rekening van de aansprakelijke partij (dit kan zowel de dader dan wel zijn verzekering zijn) als de aansprakelijkheid erkend is. U hoeft als slachtoffer in dat geval dus, in beginsel, niet bang te zijn voor de advocatenkosten van de letselschade advocaat. Neem daarom voor een letselschade advocaat uit Uden direct contact op met ons kantoor en bel: 0478 - 521070.

Geleden schade te Uden:

Eenvoudig gezegd heb je slechts materiële en immateriële schade.

Onder materiële letselschade valt de schade die direct in geld is uit te drukken zoals bijvoorbeeld gemist inkomen, kapotte kleding, bril, fiets of auto, pensioenschade enz.

De immateriële letselschade is de vermindering in het levensgenot / - vreugde door het slachtoffer. bijvoorbeeld doordat men een hobby niet meer kan verrichten, doordat men voortdurend pijn heeft, zijn hand niet meer kan bewegen enz. Deze schade is niet direct zichtbaar maar ook lastiger in een geldbedrag uit te drukken.

Voorbeelden zijn letselschades zoals,
whiplash en ander nekletsel, botbreuken en kwetsuren. Deze ontstaan vaak door verkeersongelukken / auto-ongelukken / aanrijdingen zoals kop-staartbotsingen, maar zij kunnen ook door algemene, huis- tuin- en keukenongelukken ontstaan. Vervolgens zijn er de burn-out, rsi, en asbestose die vaak door bedrijfsongevallen / arbeidsongelukken ontstaan. Met name val-ongelukken (bij stijgers en in de bouw) maar ook door gladheid alsmede ongelukken door machines zoals heftrucks en elektrische zagen zijn kenmerkende arbeidsongevallen.

Bijkomende schades kunnen in beide gevallen zijn:
psychische schade, shockschade enz.

Waar zijn wij werkzaam?
Wij werken landelijk, maar gezien de Ligging van van ons kantoor, zijn wij veelal werkzaam in de regio Uden, Boekel, Volkel, Zeeland en Boxmeer.

Recente Tweets Rob Julicher

De veel voorkomende schade door ongelukken:

Het is weer eens zover. De felle of laagstaande zon zorgt voor ongevallen en ongelukken in het verkeer. Kon de achteroprijder weer eens niet tijdig stoppen? Zag de automobilist u als fietser niet? Heeft u letselschade (bijvoorbeeld beenbreuken, armletsel en whiplash) door de opengebroken stoep? Heeft u een ongeval gehad op het werk of heeft u een verkeersongeval gehad? Voor juridische en praktische hulp bij het claimen van letselschade in Uden kunt u vrijblijvend de letselschade advocaat Mr. Rob Julicher bellen op tel. 0478 - 52 10 70.

Professionele hulp / Slachtofferhulp voor Uden:

Professionele hulp te Uden van een letselschadespecialist / letselschade advocaat uit Uden is noodzakelijk bij het innen van deze soorten schade. Het is immers moeilijk om tegenwicht te bieden aan verzekeringsmaatschappijen en hun schadebehandelaars. Verder moet nog een weg gevonden worden tussen medische hulpverleners en maatschappelijk werk / psychische hulpverleners.

Letselschades voor Uden en omstreken (waaronder ook Volkel, Zeeland, Veghel, Schijndel, Boekel, Wanroij, Ledeacker enz.) worden bij ons op kantoor behandeld door de letselschade advocaat Mr. R.H.A. Julicher, welke lid is van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.

rob-julicher       vereniging van aansprakelijkheidsrecht en schadevergoedingsrecht

Gespecialiseerde website

Zie voor meer informatie tevens onze gespecialiseerde website:

www.letselschade-Uden.nl

Folder letselschade:

Indien u het een en ander nog rustig wilt doorlezen dan kunt u onze folder downloaden door op onderstaande link te klikken. De letselschadefolder opent dan in een nieuw venster als PDF.

Klik hier om de folder te openen. Folder_letselschade

Eerste gratis consult te Uden:

Voor een gratis eerste gesprek op ons kantoor of bij u aan huis te Uden, ook als u een rechtsbijstandverzekering heeft, neem contact op met kantoor middels het onderstaande telefoonnummer of door het invullen van het contactformulier.
Binnen één dag zal contact opgenomen worden.

Route Uden

Afspraak voor Uden bel ons (tel) of vul het formulier in:

 

    Naam:                                                       E-Mail:

    Telefoon:                                                   Onderwerp:

    Bericht: