Juridische Blog Julicher & Meijer Advocaten Venray:

Wij schrijven korte informatieve stukjes die interessant zijn voor een algemeen publiek. De links verwijzen oftewel naar pagina's op deze website dan wel op een andere gespecialiseerde website van Julicher & Meijer Advocaten.
Voor contact, vragen of opmerkingen bel: 0478 - 52 10 70

Medische causaliteit:

Medische causaliteit houdt in de vraag of het letsel het gevolg is van het ongeval of niet, met andere woorden, kan dit ongeval, bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dit letsel veroorzaakt hebben lees meer ..............

Whiplash lage snelheid en Delta-V onderzoek.

Het Delta-V onderzoek wordt door verzekeraars gebruikt bij achterop aanrijdingen die plaats hebben gevonden bij een lage snelheid. Hierbij betreft het dus een verkeersongeval met een lage botsingssnelheid. Op het moment dat het slachtoffer aanzienlijke whiplashklachten, nekklachten en concentratieklachten heeft dan zal de verzekeraar met dit onderzoek proberen aan te tonen dat de aanrijding niet tot dit letsel kan hebben geleid. De verzekeraar zal in dat geval proberen ontkennen dat er een direct verband is tussen het ongeval en het letsel.
Voor meer informatie zie onze gespecialiseerde pagina. lees meer ................

 

 

 

Eerste gratis consult:

Neemt u svp contact op met de advocaat erfrecht van ons kantoor te Venray en wel met Mr. Rob Julicher via telefoonnummer 0478 - 52 10 70 of door het invullen van het contactformulier. Binnen één dag zal contact opgenomen worden. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht en wij helpen u verder.

Neem contact met ons op:

Naam:

Email:

Onderwerp:

Bericht: