Het Juridisch Loket te Venray.
Goede rechtsbijstand met eigen advocaten keuze:

U kunt zich rechtstreeks bij ons, uw gekozen advocaat, melden voor het juridisch loket.
Wij helpen u direct en begeleiden u bij de gang naar het Juridisch Loket. Zo verwijst het juridisch loket direct naar uw eigen gekozen advocaat.
In het geval van gefinancierde / gesubsidieerde rechtshulp krijgt u dan ook een korting op de eigen bijdrage bij uw eigen gespecialiseerde advocaat. T 0478 - 52 10 70.

Neem rechtstreeks contact met ons kantoor te Venray op. Wij zijn aangesloten bij het Juridisch Loket:

Als u zich rechtstreeks tot ons wendt dan kunnen wij u in eerste instantie al gratis helpen via ons gratis spreekuur en verlenen wij rechtsbijstand op de volgende rechtsgebieden:
- Arbeidsrecht;
- Burenrecht,
- Letselschade en schadevergoedingsvorderingen;
- Personen en familierecht (echtscheiding, echtscheidingsmediation alimentatie, omgangsregeling, OTS en uithuisplaatsingen);
- verbintenissenrecht (overeenkomsten, (verweer tegen) vorderingen, onrechtmatige daad);
- strafrecht en strafprocesrecht.
Wij begeleiden u verder in het overleg, dan wel voeren wij het overleg met het juridisch loket zodat u de korting wordt toegestaan die zij verlenen in geval van gefinancierde rechtshulp (toevoeging). Dit bespaart u eventuele reistijd en reiskosten naar het Juridisch Loket te Nijmegen of Roermond

Met andere woorden, samengevat:

Voordeel juridisch loket inschakelen via ons kantoor:
- de cliënt krijgt een advocaat toegewezen die gespecialiseerd is in het betreffende juridische gebied;
- de cliënt die in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp krijgt een korting op de eigen bijdrage van ongeveer euro 50,-- indien hij naar de betreffende advocaat gaat.

Nadeel juridisch loket niet via ons:
- de cliënt moet in voorkomende gevallen naar Nijmegen of Roermond reizen voor de bespreking met het juridisch loket (daarmee ben je het geldelijke voordeel al weer kwijt, nog afgezien van de tijd);
- je weet niet of de advocaat echt kennis heeft van het opgegeven vakgebied;
- er kan een andere advocaat dichter bij de woonplaats van de cliënt zijn die ook het rechtsgebied verricht;
- je kunt feitelijk niet je eigen advocaat kiezen.
- je kunt de voordelen van het juridisch loket krijgen door je direct te wenden aan ons kantoor in plaats van het juridisch loket . Ook dan kun je de korting van EURO 50,-- krijgen van het juridisch loket. Wij wijzen u de weg daartoe.

Als u dus een advocaat zoekt in de omgeving Venray (werkgebied is Boxmeer, Venlo, Deurne), bel dan gelijk met Julicher & Meijer Advocaten 0478 - 52 10 70.

Andere doorverwijzers:
Let op met doorverwijzers. Vaak vragen zij geld voor de doorverwijzingen. Niet aan u als cliënt doch aan degene aan wie zij uw naam en adresgegevens doorsturen en die dan contact met u opnemen (de zogenaamde "leads"). Het belangrijkste is dat u bij de juiste rechtshulpverlener terecht komt, niet dat u de juiste doorverwijzer gevonden heeft.

Indien u zich zelf door een advocaat wilt laten bijstaan en wij niet op dit rechtsgebied werkzaam zijn dan geven wij u graag de naam en adresgegevens van een deskundig / gespecialiseerd advocaat waar u dan zelf contact mee kunt opnemen.